OŽIVITEV NASELJA CENTER II

OBVESTILO
O PRIPRAVI URBANISTIČNE DELAVNICE
ZA CENTER II NA JESENICAH
Spoštovani občani in občanke!

Občina Jesenice je začela z aktivnostmi, ki bodo pripomogle k lepši podobi Centra II na Jesenicah, boljšim programom v njem, s tem pa h kakovostnejšemu in prijetnejšemu delu Jesenic tako za prebivalce tega območja kot tudi njegove uporabnike.

V ta namen bomo v letu 2009 pripravili urbanistično delavnico, na kateri bomo podrobneje analizirali trenutno razmere v Centru II in razloge zanje, nato pa bomo predlagali realne rešitve, ki bi jih bi bilo možno izvesti, pri tem pa bomo upoštevali tako časovne kot tudi finančne vidike predlaganih rešitev.

Občina Jesenice s tem obvestilom poziva vso zainteresirano javnost, prebivalce in občasne obiskovalce oziroma uporabnike tega območja, lastnike nepremičnin, pravne osebe, ki delujejo v območju Centra II, oziroma želijo svojo dejavnost preseliti ali razširiti v to območje, naj Občini Jesenice v pisni obliki posredujejo svoje predloge, izkušnje, opažanja, želje in podobno v zvezi s Centrom II. Kot predmet zadeve v Vaši vlogi navedite Revitalizacija Centra II. Vaše vloge, predloge in informacije bomo zbirali do konca leta 2008.

Na ta način želimo pridobiti informacije, ki nam bodo v pomoč pri pripravi urbanistične delavnice, hkrati pa bodo usmeritev pri oblikovanju predlaganih končnih rešitev.

Že vnaprej se iskreno zahvaljujemo!
Občina Jesenice, Oddelek za okolje in prostor
VODJA ODDELKA
Mag. Valentina Gorišek